Home / Uncategorized / Zivim u kuci sa svojim muzem i ljubavnikom (18+)

Zivim u kuci sa svojim muzem i ljubavnikom (18+)

Zovem se Jovana, imam 48 godina, i kao što vidite pripadam starijim ženama. Imam troje dece. Ono što je svima čudno jeste što sa mužem i njih troje pod istim krovom živim sa svojim ljubavnikom

Do svoje četrdesete sam bila poslovna i vredna žena. Za naše uslove veoma imućna, i s kapitalom koji sam sama stvarala dvadesetak godina.

Iškolovala sam decu i obezbedila im sve za budućnost: butik, kuću, automobil. A onda sam rešila da se posvetim samo sebi i seksualnim zadovoljstvima, uživanjima svake vrste i trošenju novca koji sam zaradila.

Jednog jutra rekla sam mužu ovako: “E, dragi moj, sad idem u slatki život. Hoću da upoznam sve što nisam stigla od silnog rada, a najviše želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima.”

Moj muž je bio šokiran, i u početku je mislio da se šalim. Medjutim, ja sam od početka slutila da neće imati hrabrosti da me napusti kada shvati da sam potpuno ozbiljna. Od toga dana obustavila sam sve seksualne odnose sa mužem, što je bilo samo uvertira.

Sledećih godinu dana sam trošila novac, uživala i skupljala muškarce koji su me rado odvlačili u krevet jer sam prihvatala totalni seks.

Onda sam 2005. na jednoj žurki na Dedinju, u stvari orgiji, gde je svako svakoga, a ja nezasita nanizala čak desetak muškaraca, upoznala jednog potentnog mladog učesnika (tada je imao šesnaest godina), Geru.

Od svih sa kojima sam se dohvatila to veče on mi je pružio najveće zadovoljstvo i onda sam odlučila da nastavim da se viđam sa njim. Ubrzo sa i preselio kod nas. On je mene seksualno zadovoljavao, a ja sam njemu bila neka vrsta sponzora.

Jedno veče sam želela da nas moj muž gleda i on nije imao izbora.

Počeli smo da se ljubimo, a onda i skidamo. Muž je samo nemo sedeo na stolici u ćošku. Mladi ljubavnik mi je radio stvari koje mom mužu nikada nisu pale na pamet i on je sve to morao da gleda.

Na kraju sam mu rekla da želim da nam se pridruži, što je on…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *