Home / Uncategorized / PLATA VIŠE OD 1.600 KM: Balkancima je posao STJUAREDESE I STJUARDA SAN SNOVA

PLATA VIŠE OD 1.600 KM: Balkancima je posao STJUAREDESE I STJUARDA SAN SNOVA

Pri samoj pomisli na putovanja, platu ovo se čini kao posao iz snova, ali on ipak ima svoja pravila. Da li biste vi uspjeli proći konkurs za stjuarda ili stjuardesu?

Balkancima je posao stjuarda i stjuardese u aviokompaniji Emirates posao iz snova, sudeći po gužvama koje nastaju na njihovim testiranjima kandidata svaki put.

Kako i ne bi bio, kad je riječ o poslu na kojem vam plaćaju da putujete svijetom i to više od oko 1600 konvertibilnih maraka, koliko iznosi početna plaća. Uslovi koje svi zainteresirani moraju zadovoljiti da bi radili za njih izazvali su pažnju britanskih medija koji su ih čak nazvali bizarnima.

Prvi je da možete dosegnuti visinu od 212 centimetara kad podignete ruke i stanete na nožne prste. Također, morate biti visoki 160 centimetara i ne smijete imati tetovaže na dijelovima tijela koji se vide kad obučete njihovu uniformu.

Zabranjene su naočale i kontaktne leće u boji.

U sklopu prijave za njihove poslove, žene moraju priložiti fotografiju na kojoj nose kompletni make up, s uredno zavezanom kosom i bez nakita po sebi.

Također svjetlo na fotografijama treba biti dobro te biste trebale izbjegavati sjene.

Na njihove otvorene dane koji se redovno održavaju u gradovima širom Balkana, žene moraju doći u cipelama s visokim potpeticama, s vezanim kosom, urednom manikurom i kompletnom šminkom, uključujući ruž za usne.

Ukoliko ipak ispunjavate uvjete , i zelite pogledati ponudu poslova za navedene pozicije , nemate sta cekati ! Uradite to odmah
Link sa konkursima otvorite klikom na sliku ispod!

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *