Home / Uncategorized / OGORČENA ISPOVIJEST PREVARENE ŽENE ‘Ova je striptizeta prvo mojoj majci otela muža, a kada je umro, bacila se na moga!

OGORČENA ISPOVIJEST PREVARENE ŽENE ‘Ova je striptizeta prvo mojoj majci otela muža, a kada je umro, bacila se na moga!

Potpuno slomljena Jacqui Lowe (49) iz Glenrothesa u Škotskoj u nevjerojatnoj ispovijesti za britanski Sunday People tvrdi kako je striptizeta Vici Lorimer (43) prije 20 godina razorila njezinu obitelj zavevši njezina oca Georgea, koji je zbog svega ostavio suprugu i Jacquinu majku Irene, a nedavno joj je život uništila drugi put tako što joj je ukrala muža!

Prvi joj je put srce slomljeno prije više od 20 godina kada je Vici započela aferu s Georgeom, koji se u nju toliko zaljubio da se nakon 30 godina braka razveo od supruge Irene. Premda joj Irene nikada nije oprostila, Jacqui i Vici su zakopale ratnu sjekiru te su jedna drugu tješile kada je George 2012. godine umro od raka pluća.

No, Jacqui sada kaže da joj je život uništen drugi put, a za sve je ponovno kriva Vici, koja je ovoga puta otela Jacquinog muža Charlesa. ‘Ne mogu vjerovati što mi je učinila. Bilo je dovoljno da nam je razorila obitelj 1994. godine. Mama nikad to nije preboljela, ali ja sam ponajprije zbog tate, kada sam shvatila da je njihova veza ozbiljna, popustila i prihvatila Vici. A evo kako mi se odužila. Baš je zla’, priča Jacqui.

‘Ovo mi je doslovce iščupalo srce. Pa zašto si ne nađe svog frajera, nekoga tko već nema ženu?’, u nevjerici pita.

Njezini su roditelji, inače, bili stand up komičari koji su na repertoaru često imali opscene teme pa su stoga uglavnom nastupali po muškim klubovima, prije nego bi na scenu stupile striptizete. Tako su i došli u doticaj s Vici, koja je nastupala pod umjetničkim imenom Candice Tyler, a kasnije i Candi te Candi Randi.

Jedne je večeri Jacqui zatekla Vici kako sjedi s Georgeom za stolom i imala je osjećaj da između njih dvoje postoji nekakva kemija koja je već prerasla u aferu. Vici je tada imala 20 i nešto godina, a George 47. Jacqui ju je pitala što se to događa, no striptizeta je odlučno zanijekala da postoji ikakva afera, nakon čega je izbila velika svađa.

Pred njom je bila velika karijera, ali sve se urušilo
‘Mama me pitala oko čega se svađamo pa sam joj rekla. Tata je ubrzo sve priznao i odselio se, prvo u stan, a zatim kod Vici. Mama je bila izvan sebe. Obožavala je Georgea i nije mogla vjerovati da bi napustio nju i obitelj. Nikada nije preboljela to. Pred njom je bila velika karijera, ali nakon toga sve se urušilo’, kaže Jacqui.

‘Petnaest mjeseci nakon što je tata otišao imala je tešku prometnu nesreću, pala je u komu iz koje se probudila nakon devet tjedana. Zadobila je ozljede mozga i nikada se u potpunosti nije oporavila. Mislim da se slupala jer je još bila izvan sebe zbog bračnog kraha. Kada je izašla iz bolnice, kretati se mogla isključivo uz pomoć hodalice’, prisjeća se Jacqui.

‘Znala je vidjeti tatu s Vici u gradu pa bi ga pitala kada se vraća kući, no on se vratio nije nikada. Svi smo se morali prilagoditi novoj situaciji i nastaviti sa životima. Iako smo ja i trojica braće bili bijesni na tatu, voljeli smo ga te smo se i dalje družili s njim. Deset godina poslije on i Vici su se vjenčali i mi smo to prihvatili. Čak sam im otišla na vjenčanje i pustila sam Vici u vlastiti dom. Redovito sam posjećivala nju i tatu’, govori dalje Jacqui.

Georgeu su u listopadu 2011. dijagnosticirali rak pluća. Proširio se i on je od početka znao da je terminalan. ‘To je bila prva faza zbližavanja s Vici. Bila je slomljena i obje smo se počeli suočavati s realnošću da ćemo izgubiti Georgea. Bilo joj je jako teško pa sam im dolazila kuhati’, kaže Jacqui.

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *