Home / Uncategorized / NA NJENOJ SLATKOJ MALOJ ZADNJICI. I IMALI SU STA DA VIDE OBUKLA JE TAKO KRATKU SUKNJICU …

NA NJENOJ SLATKOJ MALOJ ZADNJICI. I IMALI SU STA DA VIDE OBUKLA JE TAKO KRATKU SUKNJICU …

Imam 34 godina i 1 godinu mladju sestru, majku i oca koji i nisu neki veliki dio ove price Imao sam nepunih 19 godina kad sam otisao da sluzim vojni rok. U vojsci je bila jedna velika mana, nije bilo nista zenskog roda u sta bi mogli gladni vojnici da uvale kur*inu. I tu prava prica pocinje Jednog dana komandant nam je rekao da imamo pravo da pozovemo nekog od rodbine da nam dodje u posjetu po specijalnom odobrenju. I ja sam pozvao moju sestricu koju mnogo volim Bila je malo je reci pi*ka, za svojih 18 godina Imala je si*u nebesku, plavu kosu i du*e stvoreno za rastavljanje Ipak do tada nikad je nisam pogledao tim ocima. Dosao je i taj dan Mnogo sam je zazelio, a i ona mene i kad sam je vidio veoma sam se obradovao, zagrlio sam je jako ali i primjetio poglede drugih vojnika na njenoj slatkoj maloj ZADNJICI. I imali su sta da vide Obukla je tako kratku suknjicu koja samo sto nije progovorila “molim vas dajte mi ku*ca” pricali smo o nebitnim stvarima imali smo citav dan da provedemo zajedno. Dohvatili smo se svih mogucih

tema pa mi je i rekla da ima decka koji je navalio da spava sa njom sto mi se nije svidjelo jer se ponasam veoma zastitnicki prema mojoj mezimici Ali uglavnom vjerovao sam njenim odlukama ipak smo imali povjerenje i medjusobno smo sve dijelili. U jednom trenutku njeno pitanje je sve promjenilo Pitala me je fali li mi zensko medjunozje i kao slucajno se sagnu dajuci mi pogled na njen dekolte. Od tada ona nije bila moja sestra bila je moja ku*va koja sluzi za napuhavanje, je*anje i praznjenje muda Ali ipak sam se malo u pocetku postidio. Savila mi je glavu i sapnula na uvo “Miki, znam da ti vojska tesko pada bez s*xa, ja sam ovdje i dosla da ti olaksam tu muku, ipak si ti moj slatki braco A i zelim da me poducis nekim stvarima” poludjela me je tom recenicom. Odveo sam je u wc i samo joj rekao stavljaj ovo cudo u usta ne moze dalje da bude zatvoren Je**zovno se savila i tako mi po**sila kur*inu da sam joj za minut procistio krajnike spe*mom.Moj ponos se uposte nije spustao htio sam da je je*em i to je ona znala Okrenula je gu*u i rekla da mi je na poklon donijela svoju obrijanu ri*icu. Da uzmem koliko god hocu Kako me je ta recenica na*alila. Razorno sam joj ga zabio Zajaukala je al se ubrzo iskontrolisala.

Pumpao sam je ko da mi nikad nije ni bila sestra Moja zelja za pi*kom bila je prevelika da bih razmisljao o tome u trenutku kad sam razbijao sestricu od pozadi. Bila je strasno uska Vidjelo se da nije puno puta davala svoju malu pi**icu. Kao da je cuvalja za moju razornu artiljeriju Ubrzo moj napad je bio pri kraju skinuo sam je sa ku**a i nabio sam joj ga usta ponovo i.

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *