Home / Uncategorized / MLADOŽENJA IZ PROKUPLJA DAO ZA ALBANKU 1.500 EVRA! Legao je da spava, a ujutru SE ŠOKIRAO!

MLADOŽENJA IZ PROKUPLJA DAO ZA ALBANKU 1.500 EVRA! Legao je da spava, a ujutru SE ŠOKIRAO!

Mladoženja iz Prokuplja dao je 1500 evra za Albanku koja je došla kod njega u kuću da sklope brak, međutim ona je pobegla prve bračne noći!Nesrećni mladoženja se onda obratio sudu, zbog sumnje da je prevaren, a njegov slučaj nije jedini. Sumnja se da je u pitanju prevara iza koje stoji grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa Albankama.

-Identifikovane su osobe koje se sumnjiče za ovo krivično delo i postupak vodimo u saradnji sa tužilaštvom u Albaniji – potvrdio je za Kurir portparol Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Boro Zečević.Tu grupu vodi jedna žena, a mladoženja je do njih došao telefonom i tako su pregovarali. Posle nekoliko dana mlada se u pratnji ženske osobe koja vodi tu agenciju pojavila u Prokuplju.S njom je bio muškarac koji je mladoženji predstavljen kao ujak, kako tvrdi izvor Kurira. Međutim, mlada je nestala posle par sati provedenih u mladoženjinoj kući.

– Nestala je tokom noći, čak nisu imali ni prvu bračnu noć. Oštećeni ju je uzaludno tražio nekoliko dana, ne znajući šta se desilo. Tek onda je shvatio da su ga prevarili i obratio se istražnim organima.

Osim novca koji je dao agenciji za posredovanje, oštećeni je platio i troškove puta za celu družinu, pa je pretrpeo još veću štetu – otkriva izvor. Slična prevara se dogodila i u Kuršumliji, i u Šumadiji, kada su mladoženje ostale bez 1000 i čak 4500 evra koje su platili za mladu.(Izvor: espreso.rs)
Da stvar bude gora , prije vjencanja mladozenja i mlada su imali strastvene…Sadrzaj je zakljucan. Potvrdite svoje godine klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *