Home / Uncategorized / IZGUBILA NEVINOST SA 13 GODINA: Ovo je moja iskrena ispovest – to je nešto NAJGORE što sam doživela

IZGUBILA NEVINOST SA 13 GODINA: Ovo je moja iskrena ispovest – to je nešto NAJGORE što sam doživela

Nije svako doba pogodno za prvi seks. Evo i zašto!
Kako gubitak nevinosti sa 13 godina zaista utiče na tebe? Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, otvorila je dušu za britanski “Dejli mejl” i otkrila celom svetu da joj je to bila jedna od najgorih stvari koje je doživela u životu.
Sad, kao odrasla osoba, ona objašnjava da je kao mlada devojka ušla u vezu sa starijim tinejdžerom i tek kasnije kroz život shvatila da je njihovo seksualno ponašanje bilo pogrešno.

– Izgubila sam nevinost sa 13 godina. U to vreme imala sam dečka koji je bio punoletan i koga sam smatrala oličenjem kul dečka, zato što me je često iz škole vozio kući motorom – započela je ispovest.

– Raskidali smo, pa se mirili skoro tri godine, i ja sam uvek njega opisivala kao svoju prvu ljubav. Tog sam mišljenja bila sve dok nisam odrasla i doživela pravu zrelu ljubav. Tada sam shvatila da je sve što sam imala sa njim bila samo ekstremna zaljubljenost.

Definitivno nisam imala seks zato što su ga imali svi moji prijatelji, ali sam htela da moj dečko ostane sa mnom. Kad bi se posvađali oko nečega, emotivno sam se raspadala. Ostajala sam danima u sobi, odbijala da jedem i bila sam potpuno opsednuta bilo kojom devojkom zbog koje bi me šutnuo tog dana. Bila sam bolesna i na granici mentalne nestabilnosti. Ipak, imala sam samo 13 godina –.Dosla je i taj noc , prvo smo poceli sa ljubljenjem,i predigrom , zatim je pocelo da se uzburkava.Ubrzo sam osjetila cvrsti..Nastavite citati klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *