Home / Uncategorized / ISTINITA ISPOVEST: Sinov Drugar Me Uhvatio Golu U Kupatilu I Poceo…

ISTINITA ISPOVEST: Sinov Drugar Me Uhvatio Golu U Kupatilu I Poceo…

Ova priča je ispričana kroz oči jedne žene,Barbare Milošević, Ima 42 godine,udate po drugi put. Muž joj se zove Mile,ima I dvoje dece, sina Adama (20) I ćerku Juliju (18), iz prvog braka.

*
Dok sam se oblačila za dan pred sobom u privatnosti moje spavaće sobe u 11 sati ujutro,nameravajući da izgledam što više seksi,spremajući se za iznenadnu posetu mužu u ured,nisam imala pojma kako će se odigravati dan predamnom do zalaska sunca.

Posle doručka,namočila sam se u toplu kupku sve dok mi se prsti nisu smrežurali. To mi je bio znak da bi trebalo da izađem van,posušim telo sa mekim peškirom, uzmem svoj najdraži parfem I namirišem diskretno svoje erogene zone.

Ne nosim tange često, ne volim uopšte osećaj koji tanka špaga na leđima izaziva kada se trlja o veoma osetljivu kožu na mom šupku. Ali toga dana odabrala sam malo veće I labavije tange koje imam,povlačeći ih gore uz svoje duge noge. Uzela sam I plitki grudnjak,na kojem je čipka jedva prekrivala moje tamne oreole I bradavice. Obe dela su bila u crnoj boji.Čarape sa podvezicama sam zakačila za pojas koji se nalazio oko moga donekle tankog struka I sve mi je lepo I zategnuto stajalo. Svemu tome dodala sam crnu haljinu koja je dizajnirana tako das am dobro znala da će u njoj da se naziru moje podvezice I da će mi otkrivati dobar deo burtina kada budem prebacivala nogu preko noge dok sedim,ili kada se naginjem napred da će mi sise skoro pa ispadati van dok stojim.Nastavite citati klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *