Home / Uncategorized / ISPOVIJESTI: Imala sam 17 godina kad sam se prvi put napila i desilo se da sam zavrsila u krevetu sa 10 godina starijim momkom….

ISPOVIJESTI: Imala sam 17 godina kad sam se prvi put napila i desilo se da sam zavrsila u krevetu sa 10 godina starijim momkom….

Imala sam 17 godina kad sam se prvi put napila i desilo se da sam zavrsila u krevetu sa 10 godina starijim momkom.Pre njega sam samo sa jednim deckom kre*nula. On je koristio zastitu, tako da nisam imala nikavih posledica, ali sam se osetila jeftinom, kao da sam ku*va iako to nije bilo zbog novca, jednostavno visak alkohola i ponela me je neka strast.Otad nisam popila ni kap alkohola.Imam 25 godina i nedavno sam se zaposlila u firmi.Kad ono, taj decko radi tamo.On me nije prepoznao, ali ja njega jesam i dobro sam se raspitala da li je to stvarno on.

Jeste.On me se ne seca, ali primecujem da me u poslednje vreme mjerka . Prolazila sam pored odjela za cistocu u firmi ,i gle cuda , on se nasao tu . Primijetila sam da me cudno gleda , u jednom trenutku je krenuo prema meni , zgrabio me i odvukao u tu malo prostoriju, nisam mogla nista uraditi,a i nisam ni zeljela naravno . Osjetila sam njegov tvrdi…Nastavite citati klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *