Home / Uncategorized / ISPOVEST – Imam 30 godina i platila sam da me j**u…

ISPOVEST – Imam 30 godina i platila sam da me j**u…

Imam 30 godina i vec vise od 5 godina sam intimno neaktivna. Nije mi toliko smetalo do pre par mjeseci. Sva ta energija koja se nakupljala u meni bila je sve jaca i jaca. Ni samozadovaljavanje nije pomoglo.

Jednog dana puko mi je film i angazirala sam prijateljicu koja ima jako veliki krug poznastva i prijateljstva da mi nabavi dvojicu mladica koji su spremni na odnos za placu sa prilicno zgodnom 30.godisnjakinjom.

Samo se nasmijala i rekla nema problema, ali sta ces placati kada su ti se i sami nudili a ti ih odbijala. Rekla sam da to zelim, da me to pali i zelim odnos sa dvojicom koji nikad nisam isprobala. Rekla je da nema problema i da cu sad sve godine da nadoknadim….

Vec kroz dva dana nazvala me i rekla da se pripremim na vece dolaze mi dvojica studenata, koji suodusevljeni. Em ce “spavati” sa mnom em ce biti placeni za to. Bila sam i ja odusevljena. Okupala sam se,depilirala i bila sam kao beba. Vrijeme mi je sporo prolazilo. Napoko se zacula zvono na mojim vratima.

Duboko sam uzdahnula da smirim uzbudenje i otvorila. Na vratima su stajala dva zgodna i prelijepa momka. Jedan je bio crn i razvijen, ocito posjecuje teretanu, a drugi vitak i smed. Osmjehnuli su se kada su me vidjeli imala sam obucenu prozirnu spavacicu sa dubokim dekolteom. Moram se pohvaliti da sam
blagoslovljena bujnim grudima. Dobar dan…Mi smo…ja sam Marko, ovo je moj prijatelj Bojan…prestavio se crni..Pozvala sam ih u stan i zakljucala.

Zar je moguce da takva koka placa za ovo. pitao je Bojan odmjervajuci me. Sve je moguce..rekla sam i posegnula za novcanik…Izvadila sam puno novca. Evo sta mogu dobiti za ovo?pitala sam. Isuse…bio je njihov prvi komentar… Za to ces biti tretirana kao Bozica, rekao je Marko. Uhvatio me za ruku i odveo u sobu. Polako mi je skinuo spavacicu i ostala sam gola…nisam imala nista ispod…Polegao me na krevet i njezno poljubio u usne, a Bojan se spustio izmedu mojih nogu…Nastavite citati klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *