Home / Uncategorized / DACINA ISPOVEST: Najbolji drug me je molio za ORALNI S*KS – nisam mogla da ga odbijem…

DACINA ISPOVEST: Najbolji drug me je molio za ORALNI S*KS – nisam mogla da ga odbijem…

Verovatno svaka devojka ima nekog stidljivog, a dobrog drugara, koji zbog svoje povučenosti ili preterane stidljivosti teško nalazi curu. Takav je i moj prijatelj Petar. Što je najgore, iz malog smo mesta u Šumadiji, pa mu je još teže da u tom malom izboru pronađe srodnu dušu. Tako je dogurao do 27. godine, a da nije imao seksualno iskustvo.

S druge strane, ja sam od punoletstva bila vrlo seksualno aktivna. I u mom selu, a bogami i u okolnim. Do 21. godine sam promenila bar dvadesetak momaka. Šta ćete, dosadno je u selu, a seks je najbolja zabava za sirotinju.Foto: Profimedia
Moj mučeni Petar je sve to vreme sedeo kod kuće i gledao porniće. Kad god sam bila u krizi ili tužna, uvek je bio tu za mene. Jedne večeri sam se žalila na mog aktuelnog dečka, a on je bio baš tužan, zamišljen… posle mog brbljanja samo je prozborio:

– Slušaj, imam jednu molbu… – počeo je stidljivo, kao i uvek – jel’ bi mogla da mi popu*iš, samo da vidim kako to izgleda?

Uh, sav se zacrveneo kao bulka dok je to izgovarao! Pa, šta sam mogla? Samo sam se nasmejala i rekla mu: “Skidaj gaće!” Kada sam klekla i stavila njegov penis u usta, videle su mu se samo ..Nastavite citati klikom na jednu od slicica ispod !

loading…

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *