Home / Uncategorized / 11 DANA NAKON ŠTO JE SAHRANIO SINA: Otac dobio telefonski poziv “Ćao, tata”!

11 DANA NAKON ŠTO JE SAHRANIO SINA: Otac dobio telefonski poziv “Ćao, tata”!

Franku je policija saopštila da je njegov sin (57) pronađen mrtav na ulici, i da su ga identifikovali prema otiscima prstiju.

Ne sluteći da su mogli da naprave grešku, Frank i njegova porodica sahranili su čovjeka za kojeg su mislili da je njegov sin. A onda je stigao iznenadni poziv.

– Tvoj sin je živ – rekao mu je dugogodišnji prijatelj Bill Sinkler prije nego što je predao telefon njegovom pravom sinu, prenijeli su u petak lokalni mediji.

Nevolje Kerriganovih počele su 6. maja, kada je Franku policija saopštila da je čovjek koji je pronađen mrtav u parku njegov sin, koji je psihički bolesnik i živio na ulici.

Frank je pozvao policiju da pita da li treba da dođe i da identifikuje sina, ali mu je rečeno da nije potrebno jer je već identifikovan preko otisaka prstiju.

– Kada mi neko kaže da mi je sin mrtav, da imaju otiske prstiju, vjerujem im. Da mi nisu rekli da je to sigurno on, odmah bih otišao tamo – rekao je Frank, prenijeli su lokalni mediji.

Sahrana je održana 12. maja, a tijelo pokojnika je sahranjeno na groblju okruga Orange, a tokom komemoracije, Frank je nakratko pogledao na tijelo, ali je bio toliko ophrvan bolom da nije ni vidio ko je zapravo u sanduku, prenosi “RT”.

– Kratko sam pogledao i dodirnuo mu kosu. Nisam znao kako bi izgledao moj sin mrtav – ispričao je Frank novinarima.

Porodični advokat rekao je da ne vjeruje da je policija mogla da uradi identifikaciju prema otiscima pa da su iskoristili staru sliku iz vozačke dozvole.

Frankov sin vratio se životu na ulici, i kako je rekla njegova sestra, zbog psihičkih problema, nije ni shvatio da je bio “mrtav”.

About admin

Check Also

Supruga našeg fudbalera izašla u grad u PROVIDNOM DONJEM VEŠU i ostavila sve u čudu!

Poznata je kao neko ko često isitiče svoj sesepil, a sada je otišla korak dalje …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *